Trainee Program

Mange ejendomsmæglere står med den udfordring at de gerne vil outsource deres sagsbehandling, men er afhængig af at have en medarbejder til at sidde i butikken

Og, tænk hvis du kunne få nogle af Danmarks bedste sagsbehandlere, med mere end 100.000 bolighandler og 150.000 berigtigelser, til at hjælpe med at uddanne jeres Trainee. Det får du her…

Udfordringen i mange tilfælde er også at ejendomsmæglere ikke kan tiltrække erfarne og dygtige sagsbehandlere til deres virksomhed. Det betyder at man må finde alternative løsninger for at få hverdagen til at hænge sammen i butikken.

Med mere end 100.000 bolighandler bag os kender vi alle udfordringerne. Vi har selv siddet med dem utallige gange. Vi kender også løsningen på udfordringen, og har allerede hjulpet en række ejendomsmæglere med at løse det.

  1. Ejendomsmægleren ansætter en Trainee til at sidde i butikken. Det er en god løsning som ikke tynger økonomien.
  2. Medarbejderen skal med ud på aftaler af og til, men skal også lære sagsbehandling at kende. På den måde fremtidssikrer butikken sig ved at uddanne sine egne medarbejdere, med hjælp fra Sagsbehandlingen.
  3. Vi støtter medarbejderen i oprettelse af sager; Trainee´en opretter sagen, hvorefter vi gennemgår den fra ende til anden, og kommer med konstruktiv tilbagemelding til Trainee´en. Således oplæres denne i sagsgangen, for så vidt angår Førsagsbehandling, fra nogle af de bedste sagsbehandlere i Danmark.
  4. Vi udarbejder købsaftale og kører Eftersagsbehandling og den eventuelle Berigtigelse.

Ring direkte til os for yderligere information på telefon 2614 0677, eller send en besked her.

Læs mere om Sagsbehandlingen her.