Online Markedsføring

Som uafhængig virksomhed er Sagsbehandlingen markedsledende indenfor outsourcing af sagsbehandling for ejendomsmæglereerhvervsmæglere, advokater, samt Ejendomsadministration

Vi leverer vores ydelser til alle større ejendomsmægler kæder, samt en lang række mindre og selvstændige ejendomsmæglere i hele Danmark.

Vi tilbyder sagsbehandling for ejendomsmæglere, erhvervsmæglere, advokater, samt ejendomsadministration i hele Danmark, indeholdende FørsagsbehandlingKøbsaftalerEftersagsbehandlingBerigtigelseDigital TinglysningOnline MarkedsføringKøberrådgivning samt Ejendomsadministration.

Vores sagsbehandlere har dyb erfaring med sagsbehandling fra ejendomsmægler og advokatbranchenEstateNyboligDanboligEDC, homeNordeaAdvodanAccura og Bech-Bruun hvor de har håndteret enhver form for opgave i hele processen for sagsbehandling. Med mere end 90 års erfaring tilsammen har de sagsbehandlet mere end 100.000 bolighandler og 150.000 berigtigelser.

Sagsbehandlingen er endvidere specialister i alle boligsystemerC&B SystemerMindworkingFlexyaAdvosys, og har tilmed været med i udviklingsfasen på flere af dem, da vi har nogle af Danmarks bedste sagsbehandlere i vores team som kender processen fra A-Z.

Du får en lang række fordele hos Sagbehandlingen. En af dem er at du altid har én fast sagsbehandler og to backups tilknyttet.

Om Online Markedsføring

  1. Facebook annoncering og Instagram annoncering;
    herunder sørge for opslag vedrørende til salg og solgt
  2. Søgeannoncer
  3. Profilering
  4. og meget mere…

Se alle vores ydelser her, eller tag kontakt til os her for yderligere information. Du kan også ringe direkte til os på telefon 2614 0677.

Deltag i konkurrencen om et gavekort til Vinslottet på 3.000 kroner!

Ved at tilmelde din e-mail adresse til vores nyhedsbrev er du med i konkurrencen.

Konkurrencen løber til og med fredag d. 11. december hvor vinderen udtrækkes.