Køberrådgivning

Vi tilbyder ejendomsmæglere i hele Danmark at outsource Køberrådgivningen til Sagsbehandlingen, da vores team har mere end 90 års erfaring tilsammen, sagsbehandlet 100.000+ bolighandler og 150.000+ berigtigelser

Ejendomsmæglernes fordele ved at outsource Køberrådgivning

  1. Køberrådgivning er en tung proces hvor din tid er givet bedre ud andre steder. Ved at outsource Køberrådgivning kan du fokusere på at få flere varer på hylden, og sælge dem igen.
  2. Kunden er i yderst trygge hænder med nogle af de mest erfarne og professionelle sagsbehandlere i Danmark, hvis ikke de allerbedste.
  3. Hvis man ikke er detaljeret orienteret nok kan man komme galt afsted med en kompliceret og dyr forsikringssag på halsen. Sagsbehandlingen overtager det fulde ansvar, og har en forsikring som dækker eventuelle udfordringer som måtte opstå.
  4. og meget mere…

Mere om Sagsbehandlingen

Som uafhængig virksomhed er Sagsbehandlingen markedsledende indenfor outsourcing af sagsbehandling til ejendomsmæglere, advokater og finansielle institutter i hele Danmark.

Vi tilbyder sagsbehandling for ejendomsmæglere, advokater og finansielle institutioner, indeholdende FørsagsbehandlingEftersagsbehandlingBerigtigelseDigital TinglysningOnline MarkedsføringOffline MarkedsføringKøberrådgivning samt Trainee Program.

Vores sagsbehandlere har dyb erfaring med sagsbehandling fra ejendomsmægler– og advokatbranchen, EstateNyboligDanboligEDC, Home, Accura og Bech-Bruun hvor de har håndteret enhver form for opgave i hele processen for sagsbehandling. Med mere end 90 års erfaring tilsammen har de sagsbehandlet mere end 100.000 bolighandler og 150.000 berigtigelser.

Sagsbehandlingen er endvidere specialister i alle fem boligsystemer, C&B Systemer, Mindworking, Domidont Boligsystem, Flexya, Advosys, og har tilmed været med i udviklingsfasen på flere af dem, da vi har nogle af Danmarks bedste sagsbehandlere i vores team som kender processen fra A-Z.

I vores ydelser er blandt andet indeholdt punkt 11 og juridiske opdateringer i de mange daglige bolighandlerprojektsalgerhvervshandler og landbrug vi håndterer i tæt og professionelt samarbejde med vores kunder. Nogle af vores kunder har endda kvitteret med nogle fantastiske Testimonials som vi er meget stolte af.

Læs mere om os her.

Ring direkte til os på telefon 2614 0677 for yderligere information, eller skriv en besked til os her.