Førsagsbehandling

Som uafhængig virksomhed er Sagsbehandlingen markedsledende indenfor outsourcing af sagsbehandling for ejendomsmæglere, erhvervsmæglere, advokater, samt Ejendomsadministration

Vi leverer vores ydelser til alle større ejendomsmægler kæder, samt en lang række mindre og selvstændige ejendomsmæglere i hele Danmark.

Vi tilbyder sagsbehandling for ejendomsmæglere, erhvervsmæglere, advokater, samt ejendomsadministration i hele Danmark, indeholdende Førsagsbehandling, Købsaftaler, Eftersagsbehandling, Berigtigelse, Digital Tinglysning, Online Markedsføring, Køberrådgivning samt Ejendomsadministration.

Vores sagsbehandlere har dyb erfaring med sagsbehandling fra ejendomsmægler– og advokatbranchen, EstateNyboligDanboligEDC, home, Nordea, Advodan, Accura og Bech-Bruun hvor de har håndteret enhver form for opgave i hele processen for sagsbehandling. Med mere end 90 års erfaring tilsammen har de sagsbehandlet mere end 100.000 bolighandler og 150.000 berigtigelser.

Sagsbehandlingen er endvidere specialister i alle boligsystemer, C&B Systemer, Mindworking, Flexya, Advosys, og har tilmed været med i udviklingsfasen på flere af dem, da vi har nogle af Danmarks bedste sagsbehandlere i vores team som kender processen fra A-Z.

Du får en lang række fordele hos Sagbehandlingen. En af dem er at du altid har én fast sagsbehandler og to backups tilknyttet.

Om Førsagsbehandling

  1. Indhentning af sælgeroplysninger
  2. Indhentning af ejendomsdatarapport, ejendomsvurdering, forureningsattest etc.
  3. Indhentning af servitutter, inklusive landsarkiv samt lokalplaner
  4. Evt. indhentning af tilbud ejerskifteforsikring
  5. Løbende tilretning og opdatering af sag
  6. Juridiske opdateringer er også inkluderet

Se alle vores ydelser her, eller skriv til os her for yderligere information. Du kan også ringe direkte til os på telefon 2614 0677.

Deltag i konkurrencen om et gavekort til Vinslottet på 3.000 kroner!

Ved at tilmelde din e-mail adresse til vores nyhedsbrev er du med i konkurrencen.

Konkurrencen løber til og med fredag d. 11. december hvor vinderen udtrækkes.