Domidont Boligsystem

Sagsbehandlingen er uafhængig outsourcing partner og er derfor specialister i alle fem boligsystemer. Vi har tilmed været med i udviklingsfasen i flere af dem

Vi tilbyder sagsbehandling for ejendomsmæglereadvokater og finansielle institutioner, indeholdende FørsagsbehandlingEftersagsbehandlingBerigtigelseDigital TinglysningOnline MarkedsføringOffline MarkedsføringKøberrådgivning og Trainee Program.

Vores sagsbehandlere har dyb erfaring med sagsbehandling fra ejendomsmægler– og advokatbranchen, EstateNyboligDanboligEDC, Home, Accura og Bech-Bruun hvor de har håndteret enhver form for opgave i hele processen for sagsbehandling. Med mere end 90 års erfaring tilsammen har de sagsbehandlet mere end 100.000 bolighandler og 150.000 berigtigelser.

Skulle din virksomhed stå overfor at skulle vælge nyt boligsystem arbejder vi bare videre i det nye uden problemer. Det er vi de eneste i branchen som har mulighed for.

Om Domidont Boligsystem

Det komplette ejendomsmæglersystem

Domidont Boligsystem er det komplette ejendomsmægler system, der ved hjælp af høj fleksibilitet og brugervenlighed håndterer de mange administrative og beregningsmæssige opgaver, som en ejendomsmægler skal løse i forbindelse med salget af fast ejendom eller udlejning af lejeboliger.

Systemet har været de danske ejendomsmægleres system siden 1978, og vi udvikler løbende systemet i tæt samarbejde med ejendomsmæglerne, Dansk Ejendomsmæglerforening, e-nettet og andre interesse-organisationer – det sikrer en gennemprøvet løsning, der samtidig bygger på de nye standarder og muligheder.

Domidont Boligsystem indeholder naturligvis funktioner som en hurtig sagsoprettelse via blandt andet standardsager samt indsamling af blandt andet restgælds- og BBR-oplysninger. Udskrivning på Dansk Ejendomsmægler forenings formularer, hvor brugeren guides sikkert igennem – afsnit for afsnit – og til sidst hjælper systemet med at validere de indtastede data. Dette betyder, at man altid får en hurtig og meget sikker sagsoprettelse.

Kilde: Domidont Boligsystem

Kontakt Sagsbehandlingen

Hvis du vil have yderligere information om boligsystemerne og hvordan vi arbejder med dem, ring da direkte til os på telefon 2614 0677, eller skriv en besked til os her, så ringer vi dig op.