Berigtigelse

Som uafhængig virksomhed er Sagsbehandlingen markedsledende indenfor outsourcing af sagsbehandling for ejendomsmæglere, advokater og finansielle institutter i hele Danmark

Vores sagsbehandlere har dyb erfaring med sagsbehandling fra ejendomsmægler– og advokatbranchen, EstateNyboligDanboligEDC, Home, Accura og Bech-Bruun hvor de har håndteret enhver form for opgave i hele processen for sagsbehandling. Med mere end 90 års erfaring tilsammen har de sagsbehandlet mere end 100.000 bolighandler og 150.000 berigtigelser.

Sagsbehandlingen er endvidere specialister i alle fem boligsystemer, C&B Systemer, Mindworking, Domidont Boligsystem, Flexya, Advosys, og har tilmed været med i udviklingsfasen på flere af dem, da vi har nogle af Danmarks bedste sagsbehandlere i vores team som kender processen fra A-Z.

Du får en lang række fordele hos Sagsbehandlingen. En af dem er at du altid har én fast sagsbehandler og to backups tilknyttet.

Om Berigtigelse

  1. Udarbejdelse og tinglysning af skødet
  2. Slette sælgers hæftelser
  3. Udarbejdelse af refusionsopgørelse
  4. Frigivelse af købesummen
  5. Afslutning af handlen
  6. Juridiske opdateringer er inkluderet
  7. og meget mere…

Vi er endvidere specialister i  FørsagsbehandlingEftersagsbehandlingBerigtigelseDigital Tinglysning, Offline MarkedsføringKøberrådgivning samt Trainee Program.

Se alle vores ydelser her, eller tag kontakt til os her for yderligere information. Du kan også ringe direkte til os på telefon 2614 0677.