Sagsbehandling for ejendomsmæglere, advokater og finansielle institutioner

Vi er hele Danmarks outsourcing partner for Fast Ejendom

Trenden for ejendomsmæglere som outsourcer deres sagsbehandling, er i kraftig udvikling. Udfordringer som faldende salærer og flere konkurrenter i markedet har gjort det sværere at drive virksomhed med en god og stabil økonomi. Og med den nuværende “corona krise” er det et godt tidspunkt at handle med rettidig omhu.

Med 50 nye faste kunder det seneste år går det stærkt hos os i Sagsbehandlingen. Og det ser ikke ud som at trenden aftager foreløbigt…

Nogle af de ting vi i Sagsbehandlingen også hører fra nye kunder er, at det er blevet sværere at få fat i de gode sagsbehandlere, og at ejendomsmæglerne føler sig udfordret hvis deres faste sagsbehandler er syg, skal på barsel eller er på ferie. Der er mange om buddet i ejendomsmægler branchen, der er ikke råd eller tid til at vente på at få sagerne ekspederet.

Tager man udgangspunkt i en af landets mest brugte og kendte ejendomsmæglere så er trenden startet for nogle år siden;

”Jeg kan give Sagsbehandlingen mine varmeste anbefalinger. Jeg har igennem 30 år solgt boliger via RealMæglerne Hanne Løye Frederiksberg. Jeg har haft flere forskellige sagsbehandlere ansat, men har fra år 2017 valgt, at samarbejde med Sagsbehandlingen. De er effektive og yderste kompetente. Det har været overraskende hvor nemt det er at outsource sin sagsbehandling. Sagerne ekspederes hurtigt og professionelt”.

Det samme tegner sig for ELBÆKS Ejendomsmægler som gør sig i liebhaveri, hvor hele konceptet hænger sammen ved at man outsourcer deres sagsbehandling til en outsourcing partner som også forstår at ejendomsmæglerne ry og rygte betyder alt;

ELBÆKS Ejendomsmægler kan varmt anbefale Sagsbehandlingen! Vi er meget glade for det gode og tætte samarbejde. Sagsbehandlerne er altid imødekomne, utrolig kompetente og professionelle- og stort set altid til rådighed”.

Der er flere Testimonials som vi er meget stolte af på vores hjemmeside. Se dem her.

Teamet gør forskellen

Vi har i Sagsbehandlingen et team af meget erfarne sagsbehandlere. Tilsammen har vi mere end 90 års erfaring, sagsbehandlet 100.000+ bolighandler og 150.000+ berigtigelser. Det er en enorm mængde erfaring vi har samlet til fordel for vores kunder.

Alle vores kunder har desuden én fast sagsbehandler og to backups tilknyttet. Ejendomsmægler kommer derfor ikke til at opleve sygdom, ferie, barsel, barnets første sygedag eller andre uforudsete ting nogensinde igen. Ejendomsmæglerne kan derfor fokusere på at få varer på hylden og sælge dem de har, som er det de reelt skal bygge deres levebrød på.

Barren skal være høj

Det er vores klare overbevisning, at skal ejendomsmæglerne være konkurrencedygtige og stabile til fremtidens marked skal der outsources til en partner. Men ikke til hvem som helst!

Skal en ejendomsmægler outsource denne vigtige del af forretningen skal det være til en virksomhed som har den brede og dybe erfaring. Barren skal sættes højt overfor en eventuel ny partner.

For nogle uger siden havde vi et blogindlæg som er blevet taget rigtig godt imod. Tilbagemeldingen har været yderst positiv. Indlægget giver ”7 gode råd til hvordan man finder den rette outsourcing partner”. Efter flere ejendomsmægleres mening burde vi dele indlægget igen, hvilket vi så gjorde for et par dage siden. Se hele blogindlægget her.

Fremtiden skal sikres

Hos Sagsbehandlingen er vi i gang med at udvikle nye produkter til vores etablerede og fremtidige kunder. Vi skal blive ved med at være markedsledende indenfor outsourcing af Fast Ejendom. Derfor vil man se nye tiltage henover sommeren, hvor vi blandt andet udvider indenfor de områder vi allerede dækker, nemlig Bolig, Erhverv og Projektsalg.

Kontakt os hvis du vil vide mere

Skulle du have spørgsmål eller andet til Sagsbehandlingen er du velkommen til at ringe til Indehaver Julie Rosschou på telefon 2614 0677.

Vi bruger cookies. Cookies bruges til at huske dine indstillinger. Ved at klikke Ja giver du samtykke til denne brug af cookies.  Læs mere