Sagsbehandlingen CSR

Corporate Social Responsibility (CSR)

Den danske regering, Dansk Erhverv og EU opfordrer alle virksomheder til at have en Corporate Social Responsibility (CSR) Strategi

Som Danmarks største outsourcing partner for Fast Ejendom føler vi et stort ansvar for et sætte barren højt indenfor alt vi gør, og har i den forbindelse en lang række Testimonials som understreger den kvalitet vi leverer. Dette gælder også for den del som vedrører vores lokale og globale samfund og massive klima udfordringer.

Nogle af de største klima udfordringer er blandt andet at vi i Danmark er tæt på ikke at have rent drikkevand. Et problem som vores broderland på den anden side af Øresund, Sverige, allerede har erkendt at have. De har ikke hvad der kaldes rent drikkevand. I Asien og Afrika er det på et helt andet niveau hvor man kan blive dødeligt syg af at bade i nogle floder eller søer.

Læs om hele strategien på vores hjemmeside her.

Vi bruger cookies. Cookies bruges til at huske dine indstillinger. Ved at klikke Ja giver du samtykke til denne brug af cookies.  Læs mere