Ejendomsmæglere betaler også sociale omkostninger

Ejendomsmæglere betaler også sociale omkostninger

I vores daglige arbejde møder vi ofte ejendomsmæglere som ikke kan få øje på at de betaler sociale omkostninger til deres medarbejdere. Dette kan i sidste ende betyde at ejendomsmægleren desværre må dreje nøglen om, for sidste gang.

Vi har i tidligere artikler nævnt at der kan ligge flere hundredetusinde kroner at spare i en enkelt ejendomsmægler forretning, blandt andet fordi det er mere end rigtig dyrt at have medarbejdere ansat.

Læs mere i denne artikel som omhandler vores “Analyseværktøj for Ejendomsmæglere” hvor vi gratis tilbyder at hjælpe ejendomsmæglere med at få et overblik over omkostninger de som regel ikke har taget højde for.

Der er fri adgang til en lang række informationer online som vedrører sociale omkostninger. Blandt andet fortæller Viborg Løn som er partner med Visma/Dataløn at “De sociale omkostninger varierer fra 20% til mere end 48%“.

De sociale omkostninger dækker over lovbestemte tillæg, som f.eks. feriepenge, ATP, ledighedsdage, barsel, Samlet Betaling (FIB, AUB, AES, arbejdsskade og LG).

Hertil skal lægges overenskomstbestemte tillæg, som f.eks. pension, DA/LO udviklingsfond, Kompetencefonde, Barselsfond, DA medlemskaber, Fritvalgskonto, SH, 5 feriefridage med mere, og er derfor svære at gøre op.

Endvidere kan du også læse på SMVGuiden hvor de uddyber lidt mere end Viborg Løn gør.

Hvis du har spørgsmål til dette eller sagsbehandling generelt er du velkommen til at ringe til os på telefon 2614 0677.

Vi bruger cookies. Cookies bruges til at huske dine indstillinger. Ved at klikke Ja giver du samtykke til denne brug af cookies.  Læs mere